Teams jaetut kanavat ovat täällä! -Ainakin melkein

Kyllä niitä on odotettukin, minä ainakin!

Näen selkeästi kuinka paljon hyötyä ja apua jaetuista kanavista on ihmisten, tiimien ja organisaatioiden väliseen kommunikaatioon ja tiedostojen jakamiseen. Kuvailen usein asiakkailleni, että Teams on kuin tiimitalo, kanavat ovat huoneita, joita siihen taloon rakennetaan. Kun talo rakennetaan, valitaan onko talossa ovi auki, jolloin kuka tahansa organisaatiossa voi astua sisään (julkinen tiimi), vai toimiiko tiimin omistaja talon portsarina ja valitsee kuka sisään on tervetullut (yksityinen tiimi). Jokaisessa tiimissä on eteinen, eli se yleinen kanava, sen lisäksi voimme rakentaa taloon lisää huoneita. Oletuksena kaikki sisällä olijat pääsevät kaikkiin huoneisiin (normaali kanava), mutta voimme laittaa huoneen oveen myös lukon ja päättää kenelle annamme avaimen (yksityinen kanava). Ja pian, tai julkisessa esikatselussa jo nyt, saamme tiimitaloihimme myös terassit (jaettu kanava). Terassille voimme kutsua ketä tahansa ja jakaa siellä heidän kanssaan asioita, ilman, että heillä on näkyvyyttä talon sisälle. Siistiä, eikö??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.